viernes, 4 de marzo de 2011

Olla gitana

Ingredients: (per a 4 persones)

1 ceba
4 pastanages
300 g de carbassa
2 patates
100 g de mongeta tendre
2 tomàquets
2 peres
1 pot de cigrons
Qualsevol tipus de carn
Alls
Oli
Sal

Cuinem:

Primer netejem totes les verdures, després tallem la ceba, a quarts. Les pastanages a rodanxes de 2 cm. aprox. La carbassa i les patates les tallem de forma petita, els tomàquets els tallem per la meitat, i pelem les peres. En una olla coloquem totes les verdures, juntament amb els cigrons, la carn tallada a trosos, les peres i 1 l d'aigua, i ho posem a bullir 3/4 d'hora. Mentrestant farem un allioli negat.
Un cop tot està bullit, reservarem les peres i la carn i ho trirturem tot.
Emplatem la crema i afegim 1/2 pera per plat, i una cullerada de l'allioli, que ja haurem preparat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario