viernes, 24 de diciembre de 2010

Escudella i carn d'olla

Necessitem: (per 4 persones)
1 tall de vedella
1 tall de xai
1 tros de peu de porc
2 ossos d'espinada de porc
1 tros de botifarra negra
1/4 de kg de carn picada barrejada de porc i vedella
1/4 de kg de pollastre
1 os de pernil
5 patates mitjanes
4 pastanagues
1 branca d'api
1/2 col
1/4 de kg de cigrons
1 tassa mitjana d'arròs
1 tassa mitjana de fideus
   sal i pebre
 1 ou
 1 all
    julivert
Cuinem:
Es posa a bullir en una olla tota la carn, excepte, la botifarra, la carn picada i el pollastre. Una vegada cuita la carn, s'hi afegeix la patata, la pastanaga, l'api, la col i l'os de pernil. Ha de bullir 30 min aprox. Mentrestant es va preparant la carn picada, per la pilota. Trinxem l'all, el julivert i l'afegim a la carn, la sal, el pebre i l'ou. Ho barregem tot,  hi posem una mica de molla de pa. Una vegada tot barrejat farem les pilotes passades per farina i les posarem a l'olla, també hi afegirem la botifarra el pollastre i els cigrons.
Quan estigui tot cuit separarem el brou, hi posarem l'arròs i els fideus.
BON PROFIT

1 comentario:

  1. Hooola!
    Ho tens molt parat aixó, apunta alguna recepta mes no?
    Petons
    Anna

    ResponderEliminar